Over ons

Involve Ethics is opgericht door Marlie van der Heijden MA (geb. 1984), manager en bedrijfsethicus met ruime ervaring in de HR- en zakelijke dienstverlening en bedenker van FunEthics. Vanwege haar specialisatie in de praktische bedrijfs- en organisatie ethiek gecombineerd met haar ervaring als (project) manager weet Marlie prima om te gaan met een grote diversiteit aan uitdagingen in organisaties.
Zij is één van de eersten en enigen in Nederland en daarbuiten, die zich specifiek heeft verdiept in de filosofisch pragmatistische aanpak van bedrijfsethiek, met andere woorden: bedrijfsethiek toegankelijk, praktisch en begrijpelijk maken. Blogs en vlogs onder de naam EthiekTV helpen daarbij. Haar inspiratie haalt ze vooral uit het echte leven: datgene waar we in het (bedrijfs-)leven tegenaan lopen. Als bedrijfsethicus is zij te boeken als keynote speaker en expert voor uw conferentie, congres of seminar. Ook verzorgt zij workshops en masterclasses voor grote en kleine groepen.

Marlie volgde de Lerarenopleiding Filosofie aan Tilburg University. Naast haar werkzaamheden als ethicus is Marlie ook actief als HSP coach. Lees er meer over op de website van HSP Geluk.