Nobel en Involve Ethics presenteren: Ethiek Culinair

Een middag of avond vol inspiratie en fun, met heerlijk eten en drinken, interessante gesprekken en gezellige tafelgenoten: Dát is Ethiek Culinair! Een samenwerking tussen Involve Ethics uit Heeze en Restaurant Nobel in Leende. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met dit unieke concept.

De avond start met een korte introductie door uw gastvrouw en gastheren van de avond, filosoof Marlie van der Heijden en restauranthouders Joost van Dijk en Dirk van de Manakker. U neemt plaats aan tafels van vier personen. Met behulp van de originele en actuele topicstarters is elke tafel direct verzekerd van een mooi en boeiend gespreksonderwerp. Alle onderwerpen hebben op één of andere manier te maken met Ethiek in de breedste zin van het woord.

Tijdens de dialoog worden de heerlijkste gerechtjes aan tafel geserveerd door het team van Nobel en lopen uw gastvrouw en –heren rond om zich her en der kort in de gesprekken te mengen en desgewenst hun licht te schijnen op uw onderwerp. Na een halfuur klinkt de bel en is het tijd voor de tafelwissel.

In totaal vinden er drie zittingen plaats, waarbij u telkens met nieuwe tafelgenoten, nieuwe gespreksonderwerpen aansnijdt. Daarbij geniet u van een exclusief arrangement van hapjes, speciaal samengesteld voor Ethiek Culinair. Twee drankconsumpties zijn inbegrepen bij de toegangsprijs. De avond wordt afgesloten met een korte filosofische wrap-up.

Voor de eerste edities van het evenement (op 7 en 16 november) geldt een feestelijke openingsprijs van €27,50 (normaal €35,-). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol, dus meld u vandaag nog aan voor dit unieke event! Aanmelden kan via ethiekculinair@involve-ethics.nl o.v.v. naam en gewenste datum. Als u meerdere personen aanmeldt, dan graag ieders naam vermelden. Let wel, de tafelschikking gebeurt door uw gastvrouw en –heren, dus het is niet zeker dat u en uw eigen gezelschap met elkaar aan tafel komen te zitten. Deelnamegeld is contant of via pin te voldoen voor aanvang van het event.

 

Waar?

Restaurant Nobel, Dorpstraat 42, Leende.

Wanneer?

Woensdag 7 november van 20.00 tot 22.30 uur (aanmelden uiterlijk 31-10)

Vrijdag 16 november van 14.00 tot 16.30 uur (aanmelden uiterlijk 9-11)