Interim Ethisch Consultant

De laatste jaren is de roep om ondersteuning op ethisch en bedrijfscultureel vlak groter dan ooit. Bedrijven willen graag de sfeer verbeteren, en willen de motivatie, betrokkenheid en loyaliteit van hun medewerkers vergroten. Dit is een ontwikkeling die Involve Ethics van harte steunt. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u (tijdelijk) een consultant / adviseur op dit vlak wilt inschakelen. Dit kan bijvoorbeeld zijn om een projectgroep aan te vullen, om een thema binnen het bedrijf beter te profileren of om de afdeling(en) marketing, PR en communicatie te ondersteunen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor (het opzetten / optimaliseren van) uw beleid omtrent bedrijfsethiek, compliance, integriteit en CSR / MVO.

Wij passen onze dienstverlening aan uw bedrijf en uw branche aan. Soms schakelen wij daarvoor specialisten in met wie wij samenwerken, met elk hun eigen expertises. Denk hierbij bijvoorbeeld aan collega bedrijfsethici maar ook acteurs, psychologen, lifestyle coaches, etc.

In overleg stemmen we een frequentie en duur van de ondersteuning af. Elke organisatie heeft namelijk een andere behoefte.

Bijkomende voordelen: Een abonnement bij uw ethisch consultant maakt dat u geen omkijken meer hebt naar het structurele deel van uw bedrijfsethiek. Mocht zich onverhoopt een ethisch beladen kwestie bij u voordoen, dan zorgt de al bestaande werkrelatie ervoor dat u niet op dat moment nog op zoek moet naar een ethisch adviseur. Bovendien genieten vaste opdrachtgevers van Involve Ethics een aantrekkelijke korting op het tarief voor bijvoorbeeld FunEthics sessies en workshops.

Interessant! Ik wil graag meer weten