FunEthics & Ethiek Culinair

Ethiek Culinair in Leende

Ethiek Culinair

Page also available in English; click here.

Inspiratie en fun, met heerlijk eten en drinken, interessante gesprekken en gezellige tafelgenoten: Dát is Ethiek Culinair!

We starten met een korte introductie. Je neemt plaats aan tafels van vier personen. Door de originele en actuele topic starters die er liggen, is elke tafel direct verzekerd van een mooi en boeiend gespreksonderwerp. Alle onderwerpen hebben op één of andere manier te maken met ethiek in de breedste zin van het woord.

Ondertussen worden er lekkere gerechtjes aan tafel geserveerd en is zal de organisator zich zo nu en dan kort in de gesprekken mengen en indien nodig, wat extra diepgang brengen. Na 20 minuten klinkt de bel en is het tijd voor de tafelwissel. Het is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen of je vrienden / collega's wat beter te leren kennen!

In totaal vinden er drie zittingen plaats, waarbij je telkens met nieuwe tafelgenoten, nieuwe gespreksonderwerpen aansnijdt. De activiteit wordt afgesloten met een korte filosofische wrap-up.

Ethiek Culinair boeken of meer informatie? Mail even naar ethiekculinair@involve-ethics.nl

Ethiek Culinair is beschikbaar als geheel verzorgd event óf als aanleverklaar concept waarbij je zelf de gastvrouw / -heer, locatie en organisatie regelt.

FunEthics

Involve Ethics biedt met FunEthics een combinatie van fun en nadenken op een niet-gecompliceerde, creatieve manier.

Het is de ideale invulling voor een betekenisvol intermezzo tijdens bijvoorbeeld een teamuitje of een open dag speciaal voor je beste relaties en opdrachtgevers.

Onze levendige, aansprekende praktijkoefeningen én Ethiek Culinair zitten vol voorbeelden uit de actualiteit.

Ze zijn een fantastisch programma-onderdeel voor uw event. Op maat gemaakt en geschikt voor groepen van 2 tot meer dan 200 mensen.

Een FunEthics programma-onderdeel tijdens je event zorgt dat er een positieve, betekenisvolle herinnering wordt gecreëerd die blijft hangen.

De sessie wordt aangepast aan jouw wensen en duurt minimaal 1, maximaal 4 uur. FunEthics vindt plaats tijdens of aansluitend bij je event. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Open dag op bedrijfslocatie, kantoor of event
  • Festival
  • Varen (sloep, zeilboot, kano, rondvaartboot)
  • Stadswandeling
  • Museum / expositie
  • Fietstocht
  • Kook- of bakworkshop
  • Wijnproeverij
  • Bierproeverij
Staat jouw activiteit er niet tussen? Bij Involve Ethics zijn we flexibel en altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën, dus laat ons jouw idee weten en dan kijken we of we er een mouw aan kunnen passen.

Yes! Wij willen FunEthics beleven!