FunEthics & Ethiek Culinair

Ethiek Culinair in Leende

Ethiek Culinair

Een middag of avond vol inspiratie en fun, met heerlijk eten en drinken, interessante gesprekken en gezellige tafelgenoten: Dát is Ethiek Culinair! Maak nu kennis met dit unieke concept.

Ethiek Culinair start met een korte introductie door uw gastvrouw van de avond. U neemt plaats aan tafels van vier personen. Met behulp van de originele en actuele topic starters is elke tafel direct verzekerd van een mooi en boeiend gespreksonderwerp. Alle onderwerpen hebben op één of andere manier te maken met ethiek in de breedste zin van het woord.

Tijdens de dialoog worden de heerlijkste gerechtjes aan tafel geserveerd is uw gastvrouw of -heerbeschikbaar om zich her en der kort in de gesprekken te mengen en desgewenst haar / zijn licht te schijnen op uw onderwerp. Na een halfuur klinkt de bel en is het tijd voor de tafelwissel.

In totaal vinden er drie zittingen plaats, waarbij u telkens met nieuwe tafelgenoten, nieuwe gespreksonderwerpen aansnijdt. Daarbij geniet u van een exclusief arrangement van hapjes, speciaal samengesteld voor Ethiek Culinair. De avond wordt afgesloten met een korte filosofische wrap-up.

Ethiek Culinair boeken of meer informatie? Mail even naar ethiekculinair@involve-ethics.nl

Ethiek Culinair is beschikbaar als geheel verzorgd event óf als aanleverklaar concept waarbij u zelf de gastvrouw / -heer, locatie en organisatie regelt.

FunEthics

Ethiek is een serieuze zaak, maar kan ook met de nodige luchtigheid aan bod komen. Involve Ethics biedt een combinatie van fun en nadenken op een niet-gecompliceerde, creatieve manier. Want de slogan "Let's Involve Ethics today" is geen loze kreet: Ethiek kun je als je wilt aandacht geven op elke dag, op elk moment. FunEthics is de ideale invulling voor een educatief intermezzo tijdens bijvoorbeeld een teamuitje of een open dag speciaal voor uw beste relaties en opdrachtgevers.

Onze levendige, aansprekende inspiratiesessies vol voorbeelden uit de actualiteit zijn een fantastisch programma-onderdeel voor uw open dag, cultureel festival, intermezzo en congres. Of u nu organisator bent namens een (semi-)overheidsinstelling, school, bedrijf, stichting, goed doel of anders, en of er nu 2 of 200 deelnemers aanwezig zijn: alle FunEthics sessies worden op maat gemaakt en zijn daarom geschikt voor elke groepsgrootte en elk soort organisatie.

Een FunEthics (mid)dag versterkt de onderlinge connectie en het vertrouwen, en samen maken jullie een prachtige herinnering om nooit meer te vergeten.

De sessie wordt aangepast aan uw wensen en duurt minimaal 1, maximaal 4 uur. FunEthics vindt plaats tijdens of aansluitend bij uw event. Denk hierbij aan activiteiten zoals:

  • Open dag op bedrijfslocatie, kantoor of event
  • Festival
  • Varen (sloep, zeilboot, kano, rondvaartboot)
  • Stadswandeling
  • Museum / expositie
  • Fietstocht
  • Kook- of bakworkshop
  • Wijnproeverij
  • Bierproeverij
Staat uw activiteit er niet tussen? Bij Involve Ethics zijn we flexibel en altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën, dus alles is bespreekbaar!

Yes! Wij willen FunEthics beleven!