Duurzaam HRM & Employee Experience training

Talent is schaars. Hoe zorg je ervoor dat je talenten binnenhaalt die niet alleen binnen je organisatie (willen) blijven werken, maar die ook nog eens het beste uit zichzelf kunnen halen? Die niet burn-out raken maar die juist de best denkbare ambassadeurs voor je organisatie zijn?
In deze workshop van 1 dagdeel ben je weer helemaal up-to-date wat betreft inzichten op het vlak van duurzaam HRM en employee experience. Als je niet kunt wachten, lees dan direct het stappenplan en de tips om een aantrekkelijke werkgever te worden, en ga direct aan de slag met de belangrijkste inzichten uit deze training!

We werken volgens een unieke combinatie van verschillende methodes op het gebied van recruitment, onboarding, verzuimpreventie, werkethiek en bedrijfscultuur. De workshop biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers. Geschikt voor ondernemers, (hoger) management, recruiters, HR medewerkers & -managers.

Je leert:
  • waarom HRM al begint voordat je gaat recruiten / searchen
  • op welke manier je je kwaliteit van onboarding een boost kunt geven
  • hoe je met een minimale investering aan tijd en kosten een maximale resultaatsverbetering krijgt
  • hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw medewerkers minder vatbaar zijn voor burn-out en andere vormen van werkgerelateerde uitval
  • wat de werkelijke kapitaalkracht van gezonde, betrokken en bevlogen medewerkers is
  • hoe je exits kunt begeleiden op een manier die talenten aan je blijft binden en zorgt voor aanwas van nieuw talent
Investering: € 295,- p.p.
Voor company exclusive workshops geldt een aangepast tarief, neem daarvoor contact op via marlie@involve-ethics.nl
Locatie: Mierloseweg 200, 5707 AT Helmond

Gegarandeerde start bij ten minste 6 aanmeldingen, inschrijfgeld volledig retour indien cursus geen doorgang vindt.

Let op: Na inschrijving op de volgende pagina is uw aanmelding definitief en dient het volledige cursusgeld binnen 14 dagen te worden voldaan. Bij annuleren van uw inschrijving tot twee weken voorafgaand aan de cursus, ongeacht de reden, krijgt u 30% retour, na die termijn wordt niet gerestitueerd.

Op deze cursus zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.