Betere manager, beter bedrijf: meer weten

Losbreken uit de waan van de dag

Ethische reflectie betekent af en toe stilstaan bij de vragen: “Waar ben ik mee bezig? Doe ik het wel goed? Heb ik dat probleem laatst wel goed opgelost? Ben ik eigenlijk wel gelukkig in mijn baan? Haal ik er voldoening uit? Uit welke onderdelen van mijn werk haal ik energie?”


Dit te doen op een gestructureerde, begeleide manier met medecursisten die ook veeleisende banen met veel verantwoordelijkheid hebben, maakt dat je op een impactvolle manier met jouw eigen werkethiek aan de slag kunt. Deze cursus biedt je handvatten én waardevolle theoretische kennis om niet alleen je eigen ethiek maar ook die binnen jouw team en organisatie, naar een hoger plan te tillen.
Dit doet we door los te breken uit de waan van de dag, op een prachtige locatie in het hart van de Brabantse Kempen: conferentiehotel en landgoed Kapellerput in Heeze.

Hun Kaban of De Vernieuwing biedt de perfecte locatie voor een stevige training, terwijl het landgoed en de omringende bossen ons alle faciliteiten bieden om los te komen van ons dagelijkse stramien en op een andere manier naar onszelf en onze kernwaarden te gaan kijken. Benieuwd hoe? Klik hier voor het programma.Kaban Kapellerput Heeze Photo courtesy of Kapellerput Heeze